iPhone fronton erősít az Electronic Arts: Dead Space 2, Need for Speed: Hot Pursuit és még sokan mások

2010. október 18.
2.3091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múltban számtalan rémhír látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy az Apple műhelyéből érkező termékek lassan, de annál biztosabban beférkőzhetnek a hordozható konzolok világába, hogy ott komoly fejtörést okozzanak a Sony-nak és a Nintendo-nak.

Nyilván az ilyen információkra néhány hónappal ezelőtt még csak legyintettünk, a hétvégén azonban előállt egy olyan helyzet, aminek köszönhetően elkönyvelhetjük, hogy olyan videojátékok fognak elkészülni iPhone-ra, amik sem PSP-re, sem Nintendo DS-re nem látnak napvilágot.

Az Electronic Arts ugyanis néhány súlyos órával ezelőtt Japánban bejelentette, hogy olyan címeket kíván leszállítani a fentebb megnevezett készülék mellett iPod Touch-ra és iPad-ra is, mint például a Dead Space második epizódja, amit már jövő januárban ezeken a platformokon is betölthetnek a fanatikusok. Ha mindez még nem volna elég, akkor nem árt megjegyezni, hogy az EA olyan további alkotásokat tervez portábilissá tenni még 2011-ben az "i-barát" kütyükre, mint a Need for Speed: Hot Pursuit, ami kilóg a sorból a jövő hónapban esedékes megjelenésével, de biztosan 2011-es befutók a Monopoly, az EA Sports Active 2, a Pictureka! és a Reckless Racing. Ez tehát a jelenlegi felállás, a bővebb információkig várjunk türelemmel.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 2 hónapja és 2 napja

De rühellem az alma telefont. Hogy miért pont arra kell játékot fejleszteni, azt nem értem. Több olyan telefont is tudnék mondani kapásból, amiknek sokkal jobbak a belső paraméterei.

válasz erre
Dead Space 2
4.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljaGargameth profilja