iOS támogatást kaphat az Android Wear

2014. október 25.
1.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Ahogy az okostelefonok és táblagépek piacán, úgy az okosórák mezőnyében is komolyan egymásra talált az Apple és a Google, bár egyelőre csak utóbbi vállalat van jelen ténylegesen is a piacon, a harc már mindenképpen megkezdődött.

Ezért is érdekes az a hír, ami nemrég a Google által dédelgetett Android Wear kapcsán látott napvilágot. Jeff Chang a Google Android Wear projektjének egyik vezetője nemrég megszellőztette, hogy a lehető legtöbb ember számára szeretnék elérhetővé tenni a hordható eszközökre szánt rendszert, ez pedig a nagy rivális rendszerének támogatását is magával hozhatja.

Jeff azért azt is megjegyezte, hogy ehhez nem elegendő a Google rábólintása, ugyanis csak úgy tudják megteremteni a megfelelő összhangot az Android Wear és az iOS között, hogy az Apple is jóváhagyását, illetve bizonyos elemekben a segítségét is adja. Konkrétumok és komoly ígéretek még nincsenek az ügyben, de ha esetleg létrejön ez az együttműködés, akkor érdekes irányt vehet az Android Wear.
5 hozzászólás

Gólem

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

Elég fura ez a hozzáállás de még mindig jobb mintha csak a saját rendszerükkel lenne kompatibilis. Így akinek iphoneja van az is tud venni majd normális okosórát hozzá!nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nem hiszem, hogy az Apple-nek komoly érdekei fűződnének egy ilyen együttműködéshez. Nekik megvan a komoly vásárlói bázisuk, akik minden termékért hajlandóak százezreket fizetni és szerintem ez tökéletesen elegendő az Apple-nek.

válasz erre

Rasztabob

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

*engem

válasz erre

Rasztabob

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

Kicsit furcsa, de negem is érdekel

válasz erre

fantis6

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

érdekes lenne az biztos

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja