iOS rendszerekre vándorol a klasszikus első Soul Calibur

2012. január 16.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan ezen a héten csütörtökön, január 19-én jelenhet meg iOS rendszerekre a Namco Bandai legendás verekedős sorozatának, avagy a Soul Calibur szériának a mára már klasszikussá érett első epizódja.

A Soul Caliburról érdemes tudni, hogy gyökerei egészen a PlayStation 1 korszakba nyúlnak vissza - még Soul Edge néven - ám a franchise első ilyen című epizódja 1999-ben jelenhetett meg Dreamcast konzolokra, majd a későbbiekben Xbox Live Arcade-ra is. Az illetékesek pedig most ismét leporolják a programot.

A Namco Bandai közleménye szerint ugyanis január 19-re elkészülnek a Soul Calibur iOS rendszerekre, egészen pontosan iPad, iPhone és iPod Touch masinákra szánt változataival, amelyek teljes egészében, minden különösebb változtatás nélkül tartalmazzák majd a legendás első részt.

Így tehát árkád harcokra, time attack, survival és practice módokra is számítanunk kell a Game Center jellemző támogatása mellett. Ne feledjük továbbá, hogy a sorozat ötödik epizódja, avagy a Soul Calibur V megjelenése is hamarosan esedékes lesz, egészen pontosan január 31-én, PlayStation 3 és Xbox 360 masinákra.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 25 napja

Hál istennek. Szifonra is értelmetlen. Ezek telefonok banyek.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
Ügyes marketing, remélem androidra is jön.
biztos hogy nem lesz androidra

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ügyes marketing, remélem androidra is jön.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja