Internetes adást indít a Music Television

2005. április 08.
1.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Music Television bejelentette, hogy hamarosan egyéb tartalmakkal kiegészített ingyenes online adást indít, MTV Overdrive néven.

A weboldalon a szélessávú internetes kapcsolattal rendelkező felhasználók egyrészt a normál televíziós adáshoz hasonlóan élőben videoklipeket és különböző műsorokat (például a népszerű "The Osbournes" sorozatot) nézhetnek, emellett pedig számos kiegészítő tartalom közül is válogathatnak. Ilyenek lehetnek például exkluzív koncertfelvételek, film- és játékprogram-előzetesek, illetve divatbemutatókon rögzített felvételek is.

Az oldal jelenleg tesztelés alatt áll, a zenei televíziós társaság április 25-én tervezi útjára bocsátani a végleges verziót.

A "Boing Boing" független weboldalon közzétett információ szerint egyébként az Overdrive-on a mozgóképek és a hangfájlok Windows Media 10-es formátumúak, aminek a Mac felhasználók nem örülnek túlságosan. Szintén itt írják, hogy az oldal nem támogatja az egyre népszerűbb Firefox böngészőt, ami ha igaz, tényleg sajnálatos.

Van Toffler, az MTV elnöke elmondta: nem tart attól, hogy az online műsor nézőket vonna el a tévécsatornától, szerinte sokkal inkább kiegészíti azt. Más cégek, például a Disney és a Microsoft már kínálnak hasonló hibrid, egyszerre televíziós és egyéb tartalmakat egyszerre magukban foglaló szolgáltatást. Az MTV Overdrive béta tesztváltozata az MTV weboldalán érhető el a regisztrált felhasználóknak.

Kapcsolódó linkek:
MTV Overdrive
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja