Interaktív zenés játék érkezik Chorus címmel, amiben a dalok a döntéseid szerint változnak

2019. október 11.
7.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
David Gaider nevét a mai napig leginkább a Dragon Age sorozattal kötik össze, hiszen neki köszönhettük részben azokat a zseniális forgatókönyveket, amiket a franchise berkein belül kaptunk, most azonban egy teljesen más zsánerben próbálja ki magát.

Egy interaktív zenés játékon dolgozik Gaider, nevezetesen a Chorus-on, amelyet saját stúdióján, a Summerfall Studios-on keresztül Chorus-an-adventure-musical' target='_blank' rel='nofollow'>hirdetett meg közösségi gyűjtés formájában. A játék lényege, hogy a nagyobb sztori pillanatoknál a játékos döntése alapján alakuljon a zene továbbhaladása.

A Chorus-ban ugyanis nagyon fontos szerepet fog játszani a zeneiség mellett a sztori és a karakterek is, így például nemcsak a zenei stílusokra lesznek kihatással a lépéseink, hanem a bennük lévő szövegre is. Van az a mondás, hogy egy játékban mi írjuk a saját történetünket; nos, ez a Chorus-ra hatványozottan igaz, bár talán jobb kifejezés, hogy mi írjuk a saját dalunkat.

Se megjelenési dátumról, se célplatformok nem lógnak a levegőben, mindössze annyit tudunk, hogy 600 ezer dollár a végcél a gyűjtésben, de legalább van egy pofás kedvcsinálónk hozzá:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Micsoda elképzelés. Biztos venni fogják, a ritmusjátékok manapság ritkák.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Igen érdekes koncepció!

válasz erre
Chorus
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profilja