Intelligens hangszórót helyezne el nappalinkban az Amazon

2014. november 07.
1.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre több okos és intelligens tárgy vehet minket körül, sokan azonban egyelőre még csak az okostelefonokkal kötöttek jó barátságot.

Az említett szegmensben pedig egyre okosabb készülékeket lehet vásárolni, melyek egyik remek funkcióját az intelligens asszisztensek adják. A Cortana, Siri és Google Now egyre okosabban lesi az óhajunkat, ezt pedig az Amazon egy ötletes készülékkel fejelném meg.

Az Amazon Echo névre keresztelt eszköz ugyanis külsőre egy szimpla hangszórónak tűnik, azonban a beépített mikrofonjainak és hálózati vevőjének hála igazi házi asszisztensé válhat. A kis eszköz ugyanis képes az Android, Fire OS és iOS rendszerű készülékekkel együttműködni, illetve böngészőn keresztül a számítógépekkel is. Kívánságainkat nem az említett készülékek asszisztensei teljesítik, hanem az Alexa névre keresztelt rendszer. A kis eszközt megkérhetjük, hogy olvassa fel a népszerűbb szolgáltatók híreit, tájékoztasson a napi időjárásról, vagy akár ébresztést is kérhetünk tőle.

Természetesen a zenelejátszás sem okozhat neki gondot, hiszen kezelni tudja az Amazon könyvtárunkat, illetve Bluetooth segítségével az okostelefonokról és táblagépekről is át tudja venni a zenéket. Az újdonság 199 dolláros (50 000 Ft) ajánlott árcédulát kapott és egyelőre csak Amerikában lesz elérhető.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Mi van veletek emberek, mi az, hogy 50k nem vészes? Lehet akármilyen okos, ez rablás.

válasz erre

Rasztabob

6 éve, 4 hónapja és 21 napja

Az ára viszonylag jó és jól is néz ki...

válasz erre

wegh

6 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nagyon érdekesnek hangzik és az ára se olyan vészes. (WP-t ez sem kezeli, botrányos)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljadarkomen profilja