Intel alapokra épülő Microsoft mobil érkezhet jövőre

2015. július 30.
1.9601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Windows-t futtató okostelefonok kapcsán az ARM processzorokra épülő belső jelenti az egyetlen biztos közös pontot, ám a Windows 10 érkezésével már az Intel megoldásai is támogatva lesznek.

A két amerikai óriás pedig állítólag arról tárgyal, hogy a 2016 elején megrendezésre kerülő MWC 2016-ra már össze kéne hozni egy Intel alapokon nyugvó Windows 10-es okostelefont. Az androidos mezőnyben egyre több Intel-alapú készülék kerül piacra, ezekről pedig nagy általánosságban elmondható, hogy korrekt ár/érték aránnyal rendelkeznek és elég jól fogynak.

Az Intel felbukkanásával a Microsoft valami hasonló fellendülést vár a Windows 10-es okostelefonok mezőnyében is, melyre minden esély megvan, így érdemes lehet 2016-ban odafigyelni a Windows 10-es mobilokra. Konkrétumok természetesen még nincsenek, de a pletykák egy fémházba csomagolt remek ár/érték arányú Windows 10-es Microsoft mobilról szólnak, mellyel erősen bekezdenének 2016-ban.
4 hozzászólás

totyak

9 éve, 4 hónapja és 25 napja

Tetszenek a Win telefonok, főleg a Lumia-k, de valahogy még mindig úgy érzem, hogy a droid többet ad. Lehet, hogy nem annyira gördülékeny, de szabadabban "belakhatom".

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 4 hónapja és 27 napja

Telefonon a Metro felület nem olyan vészes, de legalább kigyomlálták az asztali verzióból. röhögő smiley

válasz erre

bekecs

9 éve, 4 hónapja és 27 napja

Remélhetőleg jó irányba viszi a Win1 a Microsoft telefonokat is, majd meglátjuk. Nekem alapvetően tetszik a rendszer de sok mindenben le van még maradva egyelőre sajnos.

válasz erre

kpal

9 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ha valóban durva teljesítményű lesz akkor jöhet .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja