Inkább a trailer mint a demó

2008. április 24.
1.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egy friss felmérés szerint a videó trailer-ekre sokkal inkáb vevő a nép, mint a demó verziókra.

Erre lehet következtetni ezen kimutatás eredményéből, mely szerint a trailer adja el inkább a játékot, nem pedig a demó. Ha a miértre keressük a választ, meglehetősen kézenfekvő, de kiábrándító eredményt kaphatunk ezzel kapcsolatban: Amíg egy trailer-en ki lehet domborítani egy-egy játék erényeit és elcsalni az összképet úgymond, addig a demó verzió már konkrétan mutat is valamit a készülő játékról, és ellentétben a videóval, akár kiábrándító is lehet.

Figyelem! Ne ítélj elsőre! A "megnézematrailertoszt'rögtöndobokegyhátast" című hatásvadász történetek komoly fegyvertényt jelentenek a kiadók eszköztárában, ezért előszeretettel alkalmazzák is azt.

Nem szeretnék példákat említeni, nyílván ti is tapasztalhattatok már hasonlót, és nyílván fogtok is majd. Ugyanakkor a demó verziók készítése egyre kevésbé divat, főleg a nagyobb nevek esetében engedheti meg magának a kiadó, hogy sztornózza a játszható ízelítőt, továbbá az egyre inkább elkényelmesedő gamer is rest lesz esetleg letölteni ezen verziót, hiszen jóval egyszerűbb beütni mondjuk a YouTube keresőjébe a játék címét, és már indulhat is a mozi...

2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 8 hónapja és 9 napja

LolZ írta:
Hát igen..sajnos..wtf smiley
Na ja. A trailer csak egy kis hangulat fokozó, sokszor nem is hasonlít a játékra.

válasz erre

LolZ

11 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hát igen..sajnos..wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profilja