Injustice 2: lehullt a lepel a Deluxe és az Ultimate kiadásokról

2017. január 18.
2.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Netherrealm Studios bejelentette az Injustice 2 megjelenési dátumát, elindultak az év egyik legjobban várt bunyós játékához az előrendelői akciók, aminek köszönhetően kiderült, hogy sok extrához juthatunk hozzá, ha hajlandóak vagyunk 60 dollárnál többet fizetni az alkotásért.

Ennek megfelelően lehullt a lepel a 80 dolláros Deluxe kiadásról, amelyben az alap felhozatal mellett három extra letölthető karakterhez férhetünk hozzá, méghozzá egy exkluzív Defender shader és egy premier skin társaságában. Adalék infó, hogy a Warner szerint a premier skinek teljesen megváltoztatják az egyes karaktereket, így új kinézet, dialógusok és eltérő hang is jár velük.

Mint kiderült, a játékosok egy 100 dolláros kiadást is beszerezhetnek majd, amely az Ultimate névre hallgat, és ebben már kilenc később letölthető harcos kapott helyet, méghozzá két exkluzív shader csomag (Destroyer és Defender), illetve három premier skin mellett, amelyek Flash, Zöld Lámpás és Supergirl módosítására szolgálnak.

A Deluxe változat állítólag csak digitálisan lesz elérhető, az Ultimate kiadás azonban már dobozosan is, ha pedig előrendeljük őket, Darkseid karakterét is megkapjuk még pluszban.
2 hozzászólás

RyutheStaR

3 éve, 10 hónapja és 16 napja

totyak írta:
Ha minden odaadnak a speckó csomagokban, mi marad a Season Pass-ba?
Minden bizonnyal ugyanaz kerül majd bele, mint az Ultimate Kiadásban lévő plusz.

válasz erre

totyak

3 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ha minden odaadnak a speckó csomagokban, mi marad a Season Pass-ba?

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljagery1113 profilja