Injustice 2: Flash is megkapta saját kedvcsinálóját

2017. április 10.
3.8741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner munkatársai egy újabb Injustice 2 trailerrel leptek meg minket ma délután, amelynek középpontjába maga Flash került, aki akkora nagy ász lesz majd a kérdéses bunyós játékban, hogy páratlan alapossággal ismerhetjük meg képességeit.

Az alig másfél perces kedvcsináló során így láthatjuk, amint a kérdéses szuperhős - aki ugyebár szélvész gyorsaságáról ismert - miként üti ki Gorilla Grodd-ot, de bunyózik egy kicsit Fagy kapitánnyal, sőt az esélytelenek nyugalmával Cheetah is felbukkan ellene pár pillanatra.

Bár a készítők szerint a május közepén érkező Injustice 2-ben szereplő Flash maga Barry Allen lesz - aki a képregényes univerzum szerint a negyedik piros ruhás a sorban -, de szerencsére nem a televíziós sorozatból ismert "nyúlbélát" mintázták le a fejlesztők, hanem egy igazán tökös karakter alkottak. Íme:

Nézd nagyban ezt a videót!



Injustice 2 trailerrel leptek meg minket ma délután, amelynek középpontjába maga Flash került, aki akkora nagy ász lesz majd a kérdéses bunyós játékban, hogy páratlan alapossággal ismerhetjük meg képességeit.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 23 napja

Nagyon jók a különleges képességeik. Itt is milyen vicces már, hogy annyira gyors, hogy időutazik röhögő smiley

válasz erre

Imperator

7 éve, 6 hónapja és 23 napja

Barry már megint elcseszi az idővonalat! röhögő smiley

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja