Ingyen WiFi az amerikai Nintendo DS felhasználóknak a McDonald

2005. október 20.
1.8521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Nintendo és a McDonald"s között most aláírt szerződés értelmében a DS hordozható játékgépek tulajdonosai WiFi segítségével ingyenesen játszhatnak online játékokat a gyorsétteremlánc amerikai üzleteiben.

A McDonald"s éttermekben az Egyesült Államokban több mint 600 helyen lehet már most is laptopról internetezni, ezért azonban fizetni kell. A Nintendo a három rivális közül utolsónak vezette be a többszereplős online játék lehetőségét, miután mind a Sony, mind pedig a Microsoft egy ideje már támogatja a funkciót egyes játékgépeinél.

A McDonald"s a szolgáltatás révén elsősorban a fő közönségének számító gyerekeket szeretné még inkább éttermeibe csábítani, a Nintendo pedig minél több lehetőséget ki kíván aknázni arra, hogy előnyre tegyen szert a riválisaival folytatott versenyben. A DS-ből Amerikában tavaly november óta mintegy 2,2 millió darabot adtak el, a négy hónappal később piacra dobott versenytárs Sony PSP-ből ugyanakkor majdnem ugyanannyi, 2 millió példány fogyott.

A Nintendo nemcsak a tengerentúlon, hanem Európában is hamarosan, november 25-én beindítja online játékszolgáltatását, ugyanakkor az itteni WiFi tervekről egyelőre nem árultak el részleteket.
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

Mit akarnak még csábítgatni így is majdnem mindenki ott eszik!

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 6 napja

POKÁKmeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja