Ingyen Nintendo DS bérlés a japán Shinkanzen járatokon

2008. február 08.
4.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az ultramodern japán világ rengeteg csodálóval rendelkezik világszerte.

Sokan tudjuk, hogy a Sushi nyers halat tartalmaz, hogy a szaké nagyon erős itóka és, hogy a cseresznyefa virágzás nemzeti ünnepként van számontartva. Sőt azt is, hogy a japán vonatok irdatlan sebességgel szelik a levegőt. Ezek mind-mind a felkelő nap országának tipikus sajátjai. De mostantól nem csak, hogy villámgyorsan és kényelmesen utazhatunk a Shinkanzen expresszeken, hanem felettébb szórakoztató is lehet az rajtuk eltöltött idő.

A Hiroshima és Tokyo között közlekedő Shinkanzen vonatok célpontjául váltak a Nintendo reklámhadjáratának. Vagy épp ellentétes iráyú a dolog? Arról van itt szó, hogy a Nintendo jóvoltából ingyen és bérmentve kaphatnak kölcsön DS marokkonzolokat a tisztelt utasok. A gép mellé 2 játék is dukál, melyet a nyolc féle cím közül szabadon választhatnak az erre igényt tartók. A Yomiuri Shimbun online értesülései szerint a JR East Japan hamarosan elindítja a NOZOMI X DS Kampányt, melynek keretében az utasok ingyen és bérmentve kölcsönözhetik majd maximum 3 napos időtartamra a Nintendo DS marokonzolokat.

A napi kiadható limit 20 darab lesz majd. A promóciós időszak Február 14. napjától, Március 28. napjáig tart. Ezen idő alatt azt reméli a vasúti társaság, hogy kompenzálni tudják a gyorsabb és hatékonyabb légi közlekedés által mért csapások mértékét. Repülővel a Hiroshima - Tokyo útszakasz másfél órát vesz igénybe, míg egy Shinkanzen vonatnak 4 órába telik megtenni a távot. Utazz tovább, de élvezd jobban elv mentén haladva, szálljon a nép a szupergyors Shinkanzen vonatra!
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 16 napja

csőkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja