Ingyen letölthető az The Elder Scrolls II: Daggerfall

2009. július 10.
2.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Elder Scrolls sorozat a szerepjátékosok egyik biztos támpontjának nevezhető, ehhez kétség sem férhet, hiszen a Bethesda mindig képes volt, és érdekes módon a mai napig is képes arra, hogy maradandót, valamint érdekeset alkosson.

Hihetetlen, de mégis igaz, a The Elder Scrolls II: Daggerfall immáron 15. születésnapját ünnepli, és az illetékesek úgy gondolták, hogy ezen jeles esemény okán ingyen letölthetővé teszik a kultikus szerepjátékot, amelyet a hivatalos honlapról magad is beszerezhetsz.

A 148 MB méretű program 15 évvel ezelőtt is már meghaladta korát, szabadon bejárható környezetével, belső nézetével, összetett sztorijával, és velős szerepjátékos elemeivel, éppen ezért mind a mai napig egy kiváló időtöltést nyújthat, természetesen csak és kizárólag azoknak, akiket nem zavar a kissé már megkopott kinézet, hiszen mégiscsak egy 15 éves alkotásról beszélünk, amely a következő rendszerkövetelményekkel bír: 486DX2/66 MHz, DOS 6.0, 8MB RAM, 50MB HDD, 256-color VGA grafikus kártya, Hangkártya (Sound Blaster, Sound Blaster 16, AWE 32, Pro Audio Spectrum, Ensoniq Soundscape, Gravis Ultrasound)

A program futtatásához elengedhetetlen egy emulátor program, méghozzá a DOSBox, amelyet a hír végén található linken, a játék letöltése mellett megtalálhatsz. Szintén az alábbi linkről tölthető le egyébiránt a The Elder Scrolls: Arena is, tehát ha szeretnéd tudni, honnan is indult az egész őrület, most itt a lehetőség, kattanj a linkre, és töltsd le a játékokat, teljesen ingyen.

The Elder Scrolls hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja