Ingyen Gears Of War 2 multiplayer a hétvégén

2009. augusztus 01.
1.9601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Óriási Gears of War 2 rajongó vagy, de még nem fizettél elő online multira is feljogosító Gold tagságra az Xbox Live-on? Akkor ezt a hétvégét egyenesen Neked találták ki, ugyanis péntektől, azaz tegnaptól egészen hétfőig ledőlnek az eddigi korlátok és akár Silver, vagyis ingyenes Live tagsággal is igénybe veheted az Epic Games óriási népszerűségnek örvendő shooter-ének online multiplayer szekcióját, hogy megmérkőzz a többi játékossal a hálózaton.

A mindenki számára elérhetővé tett online összecsapási lehetőségek tegnap délután 12:01-kor vették kezdetüket (Eastern Time) és egészen hétfő 11:59-ig tartanak majd (Eastern Time).

Amennyiben Silver tag vagy a Microsoft online közösségében, most ajándékba kapsz egy remek ízelítőt, ne maradj le róla Te sem. Remélhetőleg itthonról is elérhető a kihagyhatatlan ajánlat.

Gears of War 2 Official Website
Gears of War 2 rajongó vagy, de még nem fizettél elő online multira is feljogosító Gold tagságra az Xbox Live-on? Akkor ezt a hétvégét egyenesen Neked találták ki, ugyanis péntektől, azaz tegnaptól egészen hétfőig ledőlnek az eddigi korlátok és akár Silver, vagyis ingyenes Live tagsággal is igénybe veheted az Epic Games óriási népszerűségnek örvendő shooter-ének online multiplayer szekcióját, hogy megmérkőzz a többi játékossal a hálózaton.

A mindenki számára elérhetővé tett online összecsapási lehetőségek tegnap délután 12:01-kor vették kezdetüket (Eastern Time) és egészen hétfő 11:59-ig tartanak majd (Eastern Time).'>
nincs még hozzászólás

Gears of War 2
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja