Ingyenes szélessávú internet Nagy-Britanniában?

2006. április 11.
1.5661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Bennfentes elemzői és sajtóértesülések szerint a brit Carphone mobiltelefon-kereskedő és távközlési szolgáltató cég rövidesen ingyenes szélessávú internetet kínál vezetékes telefon-előfizetőinek.

A Merril Lynch pénzügy- és piackutató szerint az ingyenes szélessávú internet már nem várathat sokáig magára a szigetországban, és majdnem biztos, hogy a Carphone lesz az úttörő. A cég ugyanis valóban egy új, "lenyűgöző" szolgáltatás bejelentésére készül április 11-ei, befektetőknek tartott tájékoztatóján, ám részleteket egyelőre nem voltak hajlandók elárulni.

A Carphone 2003-ban robbant be a brit távközlési piacra a fix előfizetésen felül ingyenes beszélgetést biztosító csomagjával, amellyel azonnal két és fél millió előfizetőre, illetve 10%-os piaci részesedésre tett szert. Az ingyenes szélessávú internet szakértők szerint olyan vonzerő lehet, amellyel a cég könnyen és gyorsan olyan sok előfizetőre tehet szert, hogy neki is megérje az ajánlat. A társaság egyébként fő, mobiltelefon-kereskedelmi üzletágában is igen jól teljesít: 1700-nál is több üzletükben a teljes európai forgalom 7%-át bonyolítják.

Nagy-Britanniában jelenleg átlag 18 font (kb. 7000 Ft) a szélessávú internet havi előfizetési díja, ami annak ellenére, hogy az ottani bérekhez viszonyítva nem túl magas összeg, még mindig igen vonzóvá tehet egy ingyenes ajánlatot. Reméljük, hogy a példa ragadós lesz és előbb-utóbb nálunk is lehet majd találkozni hasonló telefonos előfizetési csomagokkal.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGamePlay profiljarDAVE profilja1000feri profiljaManiac profiljamarco profiljaiPet profilja