Ingyenes szélessávú internet a BT-től?

2006. március 02.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A British Telecom bejelentette, hogy három éven belül "ingyenes" szélessávú internetszolgáltatást kínál majd minden ügyfelének az Egyesült Királyságban.

A BT szóvivője szerint a konstrukciót legkésőbb 2009-ben, a vállalat új "21. századi hálózatának" (21 CN) tervezett üzembe helyezésével egy időben vezetnék be, de elképzelhető, hogy a BT 20 millió ügyfelének egy része már egy évvel hamarabb is részesülhet a prémiumszolgáltatásból.

Az ingyenesség ebben az esetben azt jelenti, hogy a "normál" telefonos előfizetőknek nem kell majd extra díjat fizetniük a szélessávú internetért, hanem gyakorlatilag bármikor automatikusan csatlakoztathatják számítógépüket a hálózatra. A szóvivő hozzátette, hogy legalább napi egyszeri szupergyors sebességű tartalomletöltés is belefér majd a szolgáltatás kereteibe. Az első teljes 21 CN hálózattal ellátott nagyobb város egyébként a walesi Cardiff lesz még az idén, így elképzelhető, hogy ott indul be kísérleti jelleggel a szolgáltatás, még a kijelölt határidő előtt.

A BT közleményében nem tértek ki arra, hogy a telefonos előfizetések díja az új konstrukcióban mennyivel emelkedik majd illetve, hogy a szélessávú internet mellett tartalom-letöltő (on-demand) része is lesz-e a csomagnak.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljasmadi1968 profiljakylx profiljaYanez profiljaiPet profiljaTotosama profilja