Ingyenes Skype hívások hagyományos telefonokon

2006. január 07.
3.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A lakossági és üzleti hálózati megoldásairól jól ismert D-Link, és a globális internet kommunikációs vállalat, a Skype ötödikén mutatta be a a D-Link Skype USB telefon-adaptert, mellyel mostantól a hagyományos vezetékes vagy vezeték nélküli telefonok is használhatók a Skype ingyenes telefonszolgáltatásához.

A D-Link Skype USB telefon-adapterrel (DPH-50U) mind a hagyományos, mind a Skype hívások egyazon készülékkel fogadhatók növelve a rugalmasságot.

Ha a telefonáló éppen a hagyományos telefonvonalon folytat telefonbeszélgetést, és éppen egy Skype hívás érkezik - vagy fordítva - egyszerűen átválthat a Skype hívás fogadására, majd vissza, ahogy azt a tipikus hívástartási funkciónál már megszokhattuk.

A hagyományos telefonvonalak és a Skype akár konferenciahívásokhoz is összekapcsolhatók. További kényelmi funkciót jelent a megvilágított kijelző, mely mutatja, éppen hagyományos telefonról vagy Skype felhasználótól érkezik egy hívás.

Vezeték nélküli telefon használatával a Skype hívást indító felhasználó nem kötődik többé a számítógépéhez. Ezen túlmenően a hagyományos telefonok használata azok kényelmi funkcióit, így a gyorstárcsázást, az újrahívást, a némítást és a hívószámkijelzést is elérhetővé teszi.

A D-Link Skype USB adapterrel a felhasználók a következő előnyöket élvezhetik:
Skype hívások kezdeményezése és fogadása a meglévő hagyományos telefonnal
Hagyományos telefonhívások és Skype hívások kezdeményezése és fogadása ugyanazzal a készülékkel
Meglévő hagyományos telefon válthatja fel a fülhallgatót és a mikrofont
Vezeték nélküli telefonnal szabadon beszélhetek az egész házban
Beépített kényelmi funkciók (hívásvárakoztatás, hívástartás, konferenciahívás, hívástovábbítás) használata
A Skype ingyenes nemzetközi hívás szolgáltatásával költségek nélküli beszélgetés a világ bármely Skype felhasználójával

A D-Link Skype USB telefon-adapter kompatibilis a számítógéppel, két RJ-11-es valamint egy USB portot tartalmaz a telefonvonal, a telefon és a számítógép csatlakoztatásához. Mivel az adapter az USB kábelen keresztül a számítógéptől kapja áramellátását, nem szükséges külön áramforrás. A mellékelt szoftver percek alatt végez a telepítéssel, valamint egyszerűen és teljes körűen menedzselhetővé teszi a Skype címlistát és a hívásfunkciókat. A D-Link Skype USB telefon-adapteren beállítható a bejövő Skype hívások továbbítása más eszközökre, így például mobiltelefonra is, így a felhasználók akkor is fogadhatják a hívásokat, amikor nincsenek a számítógép előtt.

Ár és forgalomba hozatal
A D-Link Skype USB telefon-adapter (DPH-50U) ajánlott bruttó végfelhasználói ára 18300 Ft. A készülék 2006 februárjától kapható a D-Link termékeket forgalmazó kereskedőknél.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja