Ingyenes Ship Simulator 2008 bővítmények érkeztek

2009. december 07.
3.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igaz, hogy nem éppen egy friss játék a Ship Simulator 2008 nevezetű hajószimulátor, de abban biztosak lehetünk, hogy közel és távol, jelenleg párját sem találnánk.

Szerencsére a jövő esztendőben megújul a kissé már monoton széria, köszönhetően a Ship Simulator Extremes-nek, de az illetékesek, avagy a VSTEP, örömmel jelentette be a minap, hogy amit még lehet, azt szeretné kihozni a 2008-as epizódból. Ennek örömére rögtön nyolc darab ingyenes bővítményt hozott napvilágra a programhoz, amelyek között régi ismerősök és exkluzív tartalmak is találhatók.

Az ingyenes kiegészítések a játék hivatalos honlapjáról tölthetők le bárki számára - közvetlen link a hír végén -, beszerzésük után pedig nyolc új hajóval (Red Eagle, Red Jet, Jumbo Javelin, Pride of Rotterdam, Portoferraio Angel, RPA-12, IGOR K, Fairmount Sherpa), rengeteg új küldetéssel, hanghatásokkal és egyéb apróságokkal gazdagíthatjuk alapjátékunkat. Ha magad is szeretnéd kipróbálni az új jövevényeket, és végrehajtani velük az izgalmasabbnál izgalmasabb új küldetéseket, akkor csak kattints az alábbi linkre, és töltsd le őket egyenként.

Ship Simulator 2008 - Shipyard

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja