Ingyenes MMORTS indul szerdán

2008. június 16.
4.3031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy az utóbbi néhány évben az MMO-k világát éljük PC fronton.

Számtalan mennyiségű, jobb-rosszabb alkotás születésének és bukásának lehettünk tanúi. Azon szerencsés kevesek, amelyek képesek voltak fennmaradni, hatalmas mennyiségű pénzt szállítanak a fejlesztőinek. Az MMO-kban rejlő hatalmas lehetőségeket hűen tükrözi az a tény, hogy egyre több ingyenesen játszható produktum kerül ki a játékstúdiók mélyéről. Nyilván nem emberbaráti szeretetből nem kell értük fizetni, egyszerűen a készítőknek így is megéri a dolog (reklámok, fizetős bónusztartalmak...).

Egy újabb ingyenes próbálkozást tesztelhetünk szerdától, június 18-tól. A műfaj ezúttal nem MMORPG, hanem MMORTS, amelyből jóval kevesebb van piacon, így még akár valami emlékezetes is kisülhet belőle. A játék a nem túl kreatív Dreamlords: The Reawakening névre hallgat, és a svéd Lockpick Entertainment keze munkájának gyümölcse.

A Dreamlords egy fantasy univerzumban játszódik, és 3 faj közül választva vehetjük fel a küzdelmet a többi játékossal. Gyúrhatunk az állandó harcokra, de fajunk ügyes menedzselésével is sikereket érhetünk el, mindenki azt az utat választhatja, amelyik jobban megfelel játékstílusának.

A játék két részből tevődik össze: egy letölthető RTS kliensből és egy web-alapú menedzsment rendszerből. Az első segítségével fogunk különféle mapokon háborúzni, míg az utóbbiban az adminisztratív dolgokat intézhetjük, például csapatokat toborzunk, városokat alapítunk, kereskedünk.

További információkat a hivatalos honlapon találhattok, amelyet ide kattintva értek el. Alant néhány kép, kedvcsinálónak.

Ingyenes MMORTS indul szerdán - 2. kép


Ingyenes MMORTS indul szerdán - 3. kép


Ingyenes MMORTS indul szerdán - 4. kép


Ingyenes MMORTS indul szerdán - 5. kép


Ingyenes MMORTS indul szerdán - 6. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja