Ingyenes Google-titkok e-könyvben

2005. november 05.
5.0071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Hogyan kerüljünk az első találati oldalra a Google keresőben címmel 2 részes, ingyenes e-könyvet jelentetett meg a Silihost tárhely-szolgáltató.

A honlap-tulajdonosok szakmai támogatását célul kitűző Silihost Kft. 2 részes, teljesen ingyenes elektronikus könyvet jelentetett meg. A tárhely-optimalizálási szakmai titkok bemutatásán túl a cég e-könyveinek különlegessége közé tartozik védjegyezhetőség, melynek segítségével bárki elhelyezheti a PDF-dokumentumokban saját reklám-üzenetét.

A Google-titkok e-könyv első részének bevezetője a kereső-marketing általános fogalmait ismerteti, kiemelve a keresőmotorokon keresztüli forgalomszerzés költségkímélő tényezőit.

A 2. fejezetben az internetes keresők lelkivilágával foglalkozik a könyv, így bemutatja a népszerű Google működését, köztük a kereső-robotot, az indexelést (a tárhely tartalmának listázását), a tárhely-feltérképezés bejárási mélységét, a dinamikus és a statikus linkek szerepét.

A 3. fejezetben a tanulmány a Google optimalizálás szempontjait elemzi, köztük a megfelelő kulcsszavak szerepét, a meta jelzőket, a képleírókat és nem utolsó sorban az oldal-értéket (page rank).

A 4. fő fejezet a "Hogyan költhetjük el az online reklámozásra szánt keretünket" címet viseli.

A Silihost e-könyv 2. része gyakorlati tanácsokkal szolgál, köztük a kulcsszavak kiválasztásának általános szempontjaival, ezt követik a kulcsszavakra történő optimalizálás fortélyai, majd az oldalcímek ereje, vizsgálata szoftver segítségével.

Igen hasznos téma az "Így szerepelhetünk hamarabb a kereső találati között honlapunkkal" címet viselő fejezet, illetve a "Hogyan indexeltessük be új honlapunkat 24/72 óra alatt" kérdéskör.

A Silihost e-könyvének 2. része végül a kereső-marketing egyik leghatékonyabb módjával, a linkcseréléssel foglalkozik és természetesen nem maradt ki a segédletből a megfelelő találati oldalra kerülés elérése sem - mindez a honlapunkra mutató külső linkek által.

Kapcsolódó linkek:
A Silihost Google-tikok e-könyv letöltése
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja