Ingyenesen indul újra az Age of Conan

2011. május 26.
2.9751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Nyárra tervezi a Funcom Age of Conan: Hyborian Adventures című MMORPG-jének újraindítását.

Annak idején, mikor 2008-ban megjelent, igen kedvező kritikákkal büszkélkedhetett a játék. 2010-ben egy kiegészítőcsomagot is hozzácsaptak Rise of the Godslayer néven. Azóta ez a következő nagymértékű változtatás a játékon. A rebootolt játék címe Age of Conan: Unrated lesz, ahogy ez is mutatja, jócskán belenyúlnak a durvább témákba a készítők, ahogy ők nyilatkozták "még inkább hűek tudnak maradni Robert E. Howard, a Conan szerzőjének eredeti műveihez és még többet tudnak felhasználni abból a barbár, brutális és szexi háttérből, amelyet Howard Hyboria-ja nyújt".

A regisztrálók tehát választhatnak, hogy ingyen kívánnak játszani, vagy prémium előfizetést szeretnének. Utóbbi pl. több karakter indítását teszi lehetővé (kettő helyett nyolc), több raid lehetőséget biztosít és még sok minden mást is. egy virtuális piacteret is beindítanak, amely az ingyenes és a prémium regisztrációkkal is elérhető lesz. Itt "exkluzív" tartalmakat, például fegyvereket és hátasállatokat lehet vásárolni.
1 hozzászólás

Shade

8 éve, 7 hónapja és 5 napja

Király!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja