Ingyenes Digitális Tv Playstation3-On A Playtv-Vel

2007. augusztus 27.
9.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Games Convention kiállításon a Sony Computer Entertainment Europe bejelentette a PlayTV szoftver bevezetését, melynek segítségével a PLAYSTATION3 (PS3) személyes videófelvevővé (Personal Video Recorder ? PVR) alakítható.

A PlayTV 2008 első felében az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban lesz kapható, nem sokkal később pedig a többi PAL területen is.

Az ingyenes TV-csatornák széles választékán sugárzott műsorokat nemcsak nézni, de leállítani és felvenni is lehet a PlayTV segítségével, igazolva, hogy a PS3 jogos helye a nappaliban van, a családi szórakozás szentélyében. A PlayTV segítségével felvehet TV-műsort, miközben egy másikat néz, egyetlen gombnyomással rögzíthet sorozatokat1, vagy utazás közben is nézheti a TV-t a PSP-n (PlayStationPortable).

"A PlayTV bevezetése hatalmas előrelépés lesz a PS3 már amúgy is jelentős szórakoztatási kapacitását tekintve, ezért megfelelő karácsonyi ajándék lehet az egész család számára" ? mondta David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke. "A PS3 márkanév már ma is kiváló minőségű játékokat, Blu-ray filmeket, zenét, videókat, fényképalbumokat, internetes böngészést és PLAYSTATION hálózati játékot jelent, de a PlayTV úttörő TV-tuner és PVR funkcióival kiegészítve egyértelműen a legjobb választás lesz az egész család szórakozási igényeinek egyetlen eszközzel történő kielégítésére."

A PlayTV olyan szolgáltatásokat nyújt, amiket általában csak a legdrágább PVR eszközök:
Két High Definition-képes TV-tuner: mindkettővel nézhet, felvehet és lejátszhat HDTV és hagyományos TV-műsorokat is.
Elektronikus műsorújság2: hihetetlenül felhasználóbarát, hétnapos felület, mellyel beprogramozhatja a PlayTV PVR funkcióját ? gyorsan és egyszerűen használható a PS3 SIXAXIS irányítóval és a Blu-ray távirányítójával egyaránt.
Kompatibilitás: A PlayTV a széles körben használt Digital Video Broadcasting ? Terrestrial (DVB-T) formátumot alkalmazza.
Könnyű használat: magától értetődő kezelőfelület, egygombos súgó szolgáltatás, bemutató videók és egyszerű navigáció ? ennek köszönheti a PlayTV, hogy más PVR modellek összetettségével szemben ezt kész öröm használni.
Az opcionális, képernyőn megjelenő kijelző számos információt tartalmaz a PlayTV állapotáról, és innen gyorsan elérhetők a műsorokkal kapcsolatos információk, valamint az elmentett programok is, és az élő TV-műsor leállítható vagy rögzíthető.
A PlayTV az egyszerűbb használat érdekében automatikusan elvégzi a megfelelő beállításokat attól függően, hogy Standard Definition vagy High Definition képernyőhöz csatlakoztatták.
Mobil TV a PSP-n: A tökéletes PSP-csatlakoztathatóságnak köszönhetően a felvétel beállítása, az élő vagy rögzített műsorok megnézése Wi-Fi kapcsolaton keresztül (és a távoli lejátszás funkció használatával) PSP-n is lehetséges. A videófájlokat USB-kábelen keresztül is áttöltheti a PSP-re.
Jövőbiztos: A PlayTV fejlődik a korral ? a PLAYSTATIONNetwork hálózaton keresztül folyamatosan újabb és frissített funkciókkal bővül.

A PLAYSTATION3 eddig is több volt, mint egy játékkonzol; ma már TV-tuner is ? a PlayTV újabb ok arra, hogy a PS3 a nappali központi helyére kerüljön.
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja