Ingyenes zenei készlettel várja a streamelőket a Twitch

2015. január 16.
2.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékok online közvetítése továbbra is egyre népszerűbb, a szolgáltatók között pedig a Twitch igazi uralkodóvá nőtte ki magát, ám sok más online szolgáltatáshoz hasonlóan itt is előjöttek a jogi problémák.

Sokan ugyanis szeretnek némi aláfestő zenét berakni a közvetítésük vagy összefoglalójuk alá, a jogi piócák pedig ezt a szolgáltatást is elérték. Sokan mondhattak le jó néhány videóról a zenék miatt, illetve egy néma közvetítést sem sokan néznének hosszú ideig, így sokak örömére a Twitch megtette a szükséges lépéseket.

Nemrég ugyanis bemutatták a Twitch Music Library-t, mely nevéből adódóan ingyenes zenéket nyújt a videósok számára. A jelenleg több mint 500 zenét tartalmaző gyűjteményhez olyan ismert kiadók adták a nevüket, mint például a Spinnin? Records, mely számos népszerű, elektronikus műfajban ténykedő előadó pályáját egyengeti.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 20 napja

Youtube-nál is komoly probléma, hogy a feltett videókat tiltják az aláfestőzenék miatt. Nem tudom, hogy ott léptek e valamit ellene. Itt legalább törődnek a felhasználóval.

válasz erre

Ronalddo

10 éve, 21 napja

Az ilyet sosem értettem. Ez ingyen reklám bakker. Egy ütős videó alatt lévő ütős zene nagyon tudja pörgetni a hangulatot, így azt a zenét meg akarja majd szerezni akinek tetszett.

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 21 napja

Ez egy teljesen korrekt szolgáltatás.Így jogokat se sértenek a streamelők.

Fejlesztők helyében még csinálnék egy zenekari profil regisztráció lehetőséget így stúdiótól függetlenül is tudnának regisztrálni és felrakni az anyagaikat.Ezzel is több hírnevet szerezve.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja