Ingyenes lett a Heroes of Newerth

2011. augusztus 01.
1.9501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ingyenes, úgynevezett free to play formában is elérhető mától a Warcraft III - Defense of the Ancients módja alapján készült Heroes of Newerth, jelentette be mindezt az S2 Games csapata.

Természetesen a program prémium szolgáltatása a jövőben is megmarad, akárcsak a miktro-tranzakciós rendszer, de a jövőben már többféle lehetőség áll a játékosok előtt azzal kapcsolatban, hogy milyen formában akarják kiélvezni a Heroes of Newerth által kínált lehetőségeket.

Így a Basic-től kezdve a Verified és a Legacy accountokig a nekünk leginkább tetsző eshetőséget választhatjuk magunknak. Természetesen az ingyenességnek, mint mindenhol máshol, itt is vannak kikötései, így nem lehet annyi hősünk, mint a fizetős játékosoknak és a többi. Ugyanakkor az illetékesek elsősorban azoknak alkották meg ezt a lehetőséget, akiknek nincs idejük napi szinten foglalkozni a játékkal, de heti egy-két óra erejéig szeretnének kikapcsolódni általa. Ha te magad is ilyen fanatikus vagy, akkor a jövőben nem kötelező fizetned a Heroes of Newerth használatáért.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 3 napja

Zsííír!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja