Ingyenes letölthető tartalom érkezik holnap a PES 2011-hez

2010. október 11.
2.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A két népszerű focival foglalkozó videojáték, avagy a FIFA és a PES franchise idén is újra összecsapott végre, és bár egyelőre még korai lenne győztest hirdetni, az Electronic Arts sorozatának komoly esélye van a dobogó legfelső fokára kerülni.

A meccs azonban később is folytatódni fog, hiszen az eladásokat és a hosszútávú sikereket befolyásolhatja majd a támogatottság, avagy a letölthető tartalmak és egyéb bővítmények megjelentetése. A Konami úgy tűnik, hogy szeretne rögtön egy komoly kapura rúgást elkövetni a témában.

A srácok ugyanis a hétvége folyamán bejelentették, hogy még a héten, egészen pontosan október 12-én, tehát holnap befut már a PES 2011 első letölthető tartalma, ami amellett, hogy elérhető lesz a PC-s, a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as masinákkal rendelkező játékosoknak, még ingyenes is lesz. A DLC csomagba rengeteg apró, de annál hasznosabb újítást gyömöszöltek a fejlesztők, így a UEFA Champions League Group Round, valamint a dedicated mód mellett még három háttérképet is kapni fogunk, természetesen néhány javítás és egyebek mellett. Akinek tehát megvan, vagy holnapra már meglesz a játék, rögtön indíthat egy kis bővítéssel...
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 10 napja

Konami nagyon teper, hogy lenyomja az EA-t. Kíváncsi leszek a konkurencia lépésére.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja