Ingyenes lesz a Star Trek Online!

2011. szeptember 07.
2.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
"Hajónapló; csillagidő 2011.

szeptember 6-a, kedd - Alig valamivel több mint egy éve szeljük az űrt a Star Trek Online fedélzetén, de szükségét látjuk annak, hogy bővítsük legénységünket. Éppen ezért úgy határoztunk, még az idén ingyenessé tesszük a galaktika egyik legvonzóbb MMORPG-jét..." - akár így is tudósíthatott volna minket örvendetes szándékáról a játék fejlesztője, a Cryptic Studios, aki várhatóan még ebben az évben átülteti elméletét a gyakorlatba. Addig is: Beam me up, Scotty!

Az Atari kiadó cégére alatt működő, fizetős Star Trek Online várhatóan még az idei év folyamán - valószínűleg annak vége felé - felveszi free-to-play vallását, amely manapság korántsem ritka madár az MMORPG-k köreiben. Ugyan a játék bizonyos tekintetben továbbra is megőrzi előfizetői modelljének egyes elemeit, ám a játékosok eztán anélkül vethetik bele magukat az online kalandozásba, hogy samuval kéne perselyeiknek rontaniuk. De hisz akkor miben is leledzik a különbség?

Amíg a free-to-play felhasználók számára is éppúgy elérhető lesz az összes szektor és misszió, mint az előfizetőknek, addig ez utóbbiak a kettő helyett HÁROM karakter slottal dicsekedhetnek majd el, továbbá nem kell szenvedniük a korlátozott kapacitású raktárral és kredittárolással.

Az "ingyenes felhasználók" eközben szívhatják majd a fogukat a limitált Create a Fleet hozzáférés, valamint a teljes egészében elszeparált Foundry Creator miatt, az in-game chat, a fórumok és az ügyfél szolgáltatások különféle korlátozásairól már nem is beszélve.

Aki ellenérték híján óhajt majd játszani, az készüljön fel a szaftos reklámok felbukkanására is a Game Vivox Voice Chat-en.

És ez az a pillanat, amikor bátran hangot adhatunk érzelmeinknek:
KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHN!!!
1 hozzászólás

skyman

13 éve, 8 hónapja és 14 napja

Hát ez egy igen jó ötlet, hogy ingyenes lesz. röhögő smiley Nagyon tetszett a film, kíváncsi leszek a játékraröhögő smiley

válasz erre
Star Trek Online
10.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja