Ingyenes lesz a Marvel Universe MMO

2011. május 02.
2.5011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gazillion csapata egy a hétvégén megtartott mini-expó keretein belül végre megosztották a nagyvilággal az első fontos információkat a Marvel Universe-zel kapcsolatban, így ennek köszönhetően megtudtuk, hogy az MMO teljesen ingyenesen lesz játszható, a történetért pedig Brian Michael Bendis lesz a felelős (Ultimate Spider-Man, Daredevil, Alias).

A további bejelentések értelmében a programban megtalálható és játszható is lesz az összes híres Marvel karakter, ugyanakkor arról még nem esett szó, hogy a srácok miképpen kívánják elkerülni, hogy egyszerre ötszáz Pókember futkározzon egy küldetésen belül.

Ami biztos, hogy a következő karakterek száz százalékig benne lesznek az alkotásban: Captain America, Iron Man, Wolverine, Hulk, Thor, Spiderman, Nova, Squirrel Girl és Doctor Doom. A fejlesztők szerint a Marvel Universe konzolokra is napvilágot lát majd, de első ízben mindenképpen PC-re szeretnék kihozni. Megjelenési dátumok egyelőre nem hangzottak el, de a nyílt bétát jelenleg 2012 közepére tervezik az illetékesek, ami annyit jelent, hogy akár már jövőre napvilágot láthat a végleges változat is.
1 hozzászólás

Cpt_Nihil

14 éve, 1 hónapja és 4 napja

Whoaaaa! Ilyen nincs! meglepett smiley Ez baromi jó! Wolverine for prezident!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja