Ingyenes Kinect játékot jelentetett meg a NASA

2012. július 17.
2.3061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem az első eset, hogy a NASA neve támogatóként tűnik fel egy videojáték esetében, de a legújabb általuk szponzorált alkotás láttán így is sokaknak elakadhat majd a szava, hiszen a Smoking Gun Interactive indie csapat fejlesztésében készült Mars Rover Landing egyrészt teljesen ingyen letölthető játék lett, másrészt pedig maximálisan kihasználja a Kinect szenzor képességeit.

Az alkotás a Microsoft's Kinect Fun Labs széria részeként jelent meg, letöltését pedig az Xbox Live-ról tudják megejteni az űrutazás szerelmesei.

A Mars Rover Landing egyébiránt a mini-játék kategóriába lett helyezve, de az ingyenes cím ettől függetlenül még egy szimulátornak tekinthető, amelyet betöltve egy a valódiról mintázott Mars-küldetést hajthatunk végre, de legalábbis annak egy szeletét, egészen pontosan az űrkapszula landolását, amely korántsem olyan egyszerű mutatvány, mint azt hinnénk.

Amennyiben mindig is szerettünk volna szkafandert öltve a Marsra látogatni, egy percig se fogjuk vissza magunkat és töltsük le az Xbox Live-ról a Mars Rover Landingot.
Mars Rover Landing egyrészt teljesen ingyen letölthető játék lett, másrészt pedig maximálisan kihasználja a Kinect szenzor képességeit.'>
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Megéri a live én mindig mondom ismerősöknek

válasz erre

Braddock

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Na most sajnálom kicsit hogy nincs Xbox Live-om!

válasz erre

Raiden

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Pc-re mééé nincs?!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

Szedem!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 9 napja

De nagy!meglepett smiley Este szedem!mosolygó smiley

válasz erre
Mars Rover Landing
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja