Ingyenes Gundam shooter tart a PlayStation Networkre

2012. március 15.
1.6921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Famitsu magazin legutóbbi lapszámában a Namco Bandai bejelentette, hogy legfrissebb terveik szerint egy olyan, teljesen ingyen letölthető és használható, elsősorban többjátékos módra kiélezett lövöldét kívánnak megjelentetni a közeljövőben PlayStation Networkre, amely a Gundam univerzumát kívánja tovább öregbíteni.

A kizárólag PlayStation 3-ra érkező alkotás a Mobile Suit Gundam: Battle Operation címet kapta a keresztségben, a fejlesztési munkálatokat pedig a B.B. Studio veteránjai végzik.

Az online shooter a jelenleg ismert információk szerint 12 játékos egy idejű, hatos csapatokba osztott összecsapását fogja támogatni - első körben kizárólag team deathmatch módban -, a robotokat megtestesítő fanatikusok pedig többféle fegyverrel és egyéb speciális képességgel vehetik majd fel egymással a harcot.

A Namco Bandai a játékkal kapcsolatban egyelőre még nem beszélt nyugati premierről, de Japánban már június végén megjelenhet, így amennyiben előbb nem is, utána biztosan szóba kerülhet egy európai és egy amerikai megjelenés.
3 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

Gundam, igazi japó robot cucc, japó robot embereknek. Itt a közép kelet nyugaton, egy robot gammájukat se élveztem különösebben. Mindig kiderül, hogy a Namco Bandai, nem tudja az adott vasat megizzasztani. Egyik Gundam-juk se egy esztétikai tökély.

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

Hát azért ne mindenröhögő smiley de ez szerintem is jöhet.mosolygó smiley Főleg hogy PS3 exkluzív, biztos jó lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 22 napja

Ingyen jöhet mindig minden mennyiségben.mosolygó smiley

válasz erre
Mobile Suit Gundam: Battle Operation
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja