Ingyenes DLC-vel kárpótolja a játékosokat a DriveClub

2014. november 16.
1.8021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Az Evolution Studios és a Sony október elején jelentette meg a DriveClub nevű játékokat, és már az induláskor komoly fennakadások voltak a szervereknél, és még mindig dolgoznak a kapacitás problémákon.

Éppen ezért a fejlesztő stúdió egy kisebb ajándékkal akarja kárpótolni a játék tulajdonosait az előbb említett okok miatt, így két prémium DLC pakkot ingyenesen lehet majd letölteni november 25-étől.

Továbbá, kedden érkezik a játékhoz frissítés, ami már tartalmazza a Photo Mode-ot, javított fizikát az ütközésekhez és még sok mást. A PS Plus Editionről az Evolution továbbra sem tud semmit, a Sony október végén határozatlan időre elhalasztotta.
DriveClub nevű játékokat, és már az induláskor komoly fennakadások voltak a szervereknél, és még mindig dolgoznak a kapacitás problémákon.'>
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

Valahol sejthető, vagy inkább elvárható volt, hogy adnak valami ajándékot. Jól tették. Most már csak tényleg helyre kellene rántani a rendszert, hogy játszani is tudjanak vele.

válasz erre

Mordorer

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

Az úgy elégg korrekt kiengesztelő húzás, de ettől a játék még sajnos sok bosszúságot okozott rengeteg embernek...szomorú smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ez alap, ha baj van a játékkal és a szerverekkel .

válasz erre
DriveClub
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja