Ingyenes DLC-vel gazdagodott a Company of Heroes 2

2014. február 19.
2.0631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Relic Entertainment nemrégiben két újabb DLC-vel gazdagította a nagyszerű Company of Heroes 2-t, amelyeket limitált ideig ugyan, de ingyenes formában érhetnek el a második világháborús stratégia szerelmesei.

Ennek köszönhetően február 22-ig érdemes letölteni a két csomagot, utána ugyanis fizetőssé válnak, de információink szerint még utána is érdemes lesz beruházni a bővítményekre, hiszen a German Commander: Close Air Support Doctrine taktikai légi támogatást biztosít számunkra - méghozzá JU-87-es Stukákkal -, a Soviet Commander: Advanced Warfare Tactics pedig elérhetővé teszi az IL-2 Sturmovikot és a T-34/85-ös páncélost.

A csomagok mellett egyébiránt megérkezett a Company of Heroes 2 régóta várt ingyenes frissítése is, avagy az Aftermath, ami battle szerverekkel, közösségi pályával és egyebekkel gazdagítja az alapokat.
Company of Heroes 2-t, amelyeket limitált ideig ugyan, de ingyenes formában érhetnek el a második világháborús stratégia szerelmesei.'>
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 19 napja

Jó magyar szokás szerint azt mondom, hogy mivel ingyen van, így nagyon jó. Fizetni valószínűleg nem fizetnék érte.

válasz erre

Bvektor

11 éve, 20 napja

Szerintem teljesen korrekt, hogy az eddigi játékosok megkapják a rendes DLC-ket ingyen, és csak később lesz fizetős. Főleg, hogy nem valami kis értelmetlen apróságot tartalmaznak.

válasz erre
Company of Heroes 2
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja