Ingyenes DLC-vel gazdagodott a Company of Heroes 2

2014. február 19.
1.8581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Relic Entertainment nemrégiben két újabb DLC-vel gazdagította a nagyszerű Company of Heroes 2-t, amelyeket limitált ideig ugyan, de ingyenes formában érhetnek el a második világháborús stratégia szerelmesei.

Ennek köszönhetően február 22-ig érdemes letölteni a két csomagot, utána ugyanis fizetőssé válnak, de információink szerint még utána is érdemes lesz beruházni a bővítményekre, hiszen a German Commander: Close Air Support Doctrine taktikai légi támogatást biztosít számunkra - méghozzá JU-87-es Stukákkal -, a Soviet Commander: Advanced Warfare Tactics pedig elérhetővé teszi az IL-2 Sturmovikot és a T-34/85-ös páncélost.

A csomagok mellett egyébiránt megérkezett a Company of Heroes 2 régóta várt ingyenes frissítése is, avagy az Aftermath, ami battle szerverekkel, közösségi pályával és egyebekkel gazdagítja az alapokat.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Jó magyar szokás szerint azt mondom, hogy mivel ingyen van, így nagyon jó. Fizetni valószínűleg nem fizetnék érte.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Szerintem teljesen korrekt, hogy az eddigi játékosok megkapják a rendes DLC-ket ingyen, és csak később lesz fizetős. Főleg, hogy nem valami kis értelmetlen apróságot tartalmaznak.

válasz erre
Company of Heroes 2
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljasony1515 profiljaMarduk profilja