Ingyenes DLC érkezett a The Witcher 2: Assassins of Kings-hez

2011. július 19.
2.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új javítás érkezett a mai napra virradóra a The Witcher 2-höz, amely megtévesztő lehet, hiszen nem csak egy átlagos sebtapaszról beszélhetünk vele kapcsolatban, hanem egyben egy ingyenes DLC csomagról is.

Az 1.3-as sorszámot kapott patch ugyanis bár orvosol egy hordágynyi hiányosságot és hibát, mellette tartalmat is bővít, így például a telepítését követően kapni fogunk egy vadonatúj küldetést, amely az "A Sackful of Fluff" névre hallgat.

A küldetés a második fejezethez csatol egy mellékszálat, ám a javítást nem csak ezért lesz érdemes feltelepíteni, hiszen a CD Projekt RED hivatalos közleménye szerint ezt követően elérhetőek lesznek a 4:3, az 5:4 és a 16:10 képarányok, egy új menü opció, az "Extrák", amelyben kutatva a játékosok megtekinthetik az in-game átvezetőket, a visszaemlékezéseket és a többi. Mindemellett a fejlesztők komolyabban is belenyúltak az inventory-ba, átrendezték és kibővítették kicsit, de mindez természetesen csak a jéghegy csúcsa, az illetékesek egy halom más frissítést is alkalmaztak a játékon, érdemes tehát letölteni az immáron elérhető 1.3-as tapaszt.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 25 napja

csá 5t
röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileymenő smileymeglepődött smileymosolygó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre
The Witcher 2: Assassins of Kings
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja