Ingyenes cím lesz a DUST 514

2012. március 05.
1.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő bejelentéssel szolgált a ma reggeli órákban a CCP csapata, akik elsősorban az EVE Online miatt váltak híressé a múltban, ám a jövőben mindez változhat, köszönhetően a Dust 514 című alkotásnak, amely egy újabb MMO lesz a sorban, ám kizárólag PlayStation 3 konzolokra.

Mivel a bejelentés óta tulajdonképpen ennyit tudtunk a programról, így igencsak megörültünk neki, amikor az Eurogamer magazin előhozakodott egy a játék producerével, Brandon Laurino-val készült interjúval.

Ebből ugyanis kiderült, hogy a CCP vezetése azt tervezi, hogy free to play üzleti modell segítségével fogja a boltokba küldeni majd a Dust 514-et, amelyet a tervek szerint PlayStation Vitára is megjelentetnének.

Bradon kiemelte, hogy a játékért magáért természetesen fizetni kell, utána azonban a rajongókra lesz bízva, hogy élnek-e a mikró-tranzakciós lehetőségekkel vagy sem.

A producer határozottan kijelentette, hogy klasszikus formában fogják bevezetni a szisztémát, így amennyiben élünk az opcióval, exkluzív tárgyakhoz és egyebekhez juthatunk idő előtt, ugyanakkor semmiféle komolyabb hátrány nem ér majd minket akkor sem, ha nem kívánunk pénzt áldozni érte.
Dust 514 című alkotásnak, amely egy újabb MMO lesz a sorban, ám kizárólag PlayStation 3 konzolokra.'>
4 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Hiszem ha látom. Aztán majd jönnek extra pajzsokkal meg ilyenek.wtf smiley
Ez mindig így van!

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 8 napja

valoszinü ez is ugy lesz ingyenes mint a killzone 3 multija, hogy a playstation plus előfizetősőknek lesz hozáférése ingyen a tőbiek meg csorgathatják a nyálukat rászomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 8 napja

kivancsi leszek ra nagyon

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 8 napja

Hiszem ha látom. Aztán majd jönnek extra pajzsokkal meg ilyenek.wtf smiley

válasz erre
Dust 514
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja