Ingyenes XCOM 2: War of the Chosen kiegészítővel töltenek be egy történetbeli hézagot

2018. október 02.
2.7511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A kánon szerint a játékos elbukja az XCOM: Enemy Unknown kampányát és az űrlények diadalmát követően ők veszik át a hatalmat a bolygó felett, azonban joggal jön a kérdés, hogy mégis hogyan alakult meg ezek után az XCOM 2: War of the Chosen ellenállása.

Aggodalomra semmi ok, lévén a folytatáshoz ingyenes DLC-vel készülnek a fejlesztők, mely egy vadonatúj Legacy Ops minikampánnyal válaszolja meg a szóban forgó kérdést, hovatovább az első rész újragondolt pályái, fegyverei és páncélzatai is visszaköszönnek a kiegészítőben.

Négy küldetést fog tartalmazni az október 9-én megjelenő DLC, azonban fontos, hogy a megjelenést követő nyolc hétben lehet majd csak bérmentve lecsapni rá, utána 8 dolláros áron kínálják majd. Továbbá egyébként offline challengekkel is készülnek, zeneválasztót is kap a játék, és még tonnányi klassz tartalommal készülnek a kiegészítőhöz, amit az alábbi videóban meg is leshettek:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez is megoldás tulajdonképpen...

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

De jó ötlet! Amúgy meg rohadt jól néz ki!

válasz erre
XCOM 2: War of the Chosen
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaRonalddo profiljagery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profiljaBvektor profilja