Ingyenes változatot is kap a Dead or Alive 6

2019. január 31.
8.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírek érkeztek a Dead or Alive 6-tal szemező játékosok számára, lévén a készítők egy ingyenes változatot is szeretnének majd kiadni az alkotásból - természetesen csak amolyan demó jelleggel.

A hír azt követően került megerősítésre, hogy a Microsoft Store-on váratlanul megjelent egy Dead or Alive 6: Core Fighters nevű kiadás, ami azért érdekes, mert korábban az ötödik epizódból is kaptunk egy ilyen alcímű változatot, ami lényegében a játék egy alaposan megvágott kóstolója volt.

Miután a hír körbejárta a világot, a pletykák elindulását megelőzendő Yohei Shimbori rendező egy közleményben elismerte, hogy bár csak egy szerencsétlen baleset volt idő előtt kicsúsztatni a Dead or Alive 6: Core Fighters-t, de valójában tényleg terveznek egy efféle változatot.

Mint kiemelte, ez biztosan egy ingyenes demója lesz a Dead or Alive 6-nak, ami még bejelentésre vár, és egyelőre nem is tudott konkrétumokkal szolgálni róla, csak annyit, hogy valamikor az alapjáték megjelenése után számíthatunk rá, ami márciusban várható.
Dead or Alive 6-tal szemező játékosok számára, lévén a készítők egy ingyenes változatot is szeretnének majd kiadni az alkotásból - természetesen csak amolyan demó jelleggel.'>
2 hozzászólás

Eltohn

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

Micsoda véletlen, már megint. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

Kell a francnak. wtf smiley

válasz erre
Dead or Alive 6
21.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja