Ingyenes trialt, PS4 Pro-támogatást és DLC-t kapott a Homefront: The Revolution

2017. március 09.
3.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dambuster Studios és a Deep Silver bejelentették, hogy még egyszer és utoljára megpróbálnak életet lehelni a Homefront: The Revolution-be, amihez első körben elérhetővé tettek egy ingyen letölthető kipróbálható változatot a rajongók számára.

A kizárólag PS4-re és Xbox One-ra elérhető trial a játék első vörös zónájába ad teljes és korlátlan betekintést, ezáltal az egyjátékos kampány nagyjából első 4 óráját tudjuk átélni benne, méghozzá a Resistance névre keresztelt online kooperatív mód társaságában.

Ha mindez nem lenne elegendő, a játékhoz most hétvégén roboghat majd be a PS4 Pro-támogatás is, aminek hála 4K-ban és HDR effekttel egyaránt átélhetjük a nagy kalandot, de ha mindez nem lenne elég, már letölthető a Homefront: The Revolution legújabb DLC-je is Beyond the Walls címmel.

Ebben a bővítményben Pennsylvaniában folytatódik majd a nagy kaland, és az utolsó esélyt kapjuk a kezünkbe ahhoz, hogy Amerikát újra naggyá és szabaddá tegyük, egyszóval lehetőségünk nyílik végre lezárni a sztorit.

Homefront: The Revolution-be, amihez első körben elérhetővé tettek egy ingyen letölthető kipróbálható változatot a rajongók számára.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Gondolom nem megy nagyon a játék, ha már ilyet húznak elő a kalapból.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Hihetetlen mennyire el lett b*szva ez a játék. meglepett smiley De leginkább a marketinggel. szomorú smiley

válasz erre
Homefront: The Revolution
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja