Ingyenes pályával bővül a Star Wars: Battlefront

2016. január 21.
5.5901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE munkatársai már a novemberi megjelenés előtt megerősítették, hogy a Star Wars: Battlefront a tervek szerint rengeteg ingyenes tartalommal kerül felvértezésre a megjelenés után.

Fizetős bővítményt már kaptunk ugyan, de ingyenes DLC-kkel eddig még nem halmoztak el minket a készítők, ám az EA Brazil munkatársai nemrégiben feltöltöttek egy olyan videót, amelyet bár időközben töröltek, többek között a Wccftech munkatársai még idejében elcsíptek, és egy Reddit felhasználó segítségével le is fordítottak, így kiderült, hogy egy a játékhoz érkező ingyenes frissítésről volt benne szó.

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a Star Wars: Battlefront az elkövetkezendő napokban kap majd egy ingyenes tartalmi frissítést, amelynek keretein belül egy a Tatooine-ra kalauzoló új pálya, egy Luke-nak és Leiának szánt új ruha, valamint privát meccsek, napi kihívások és speciális közösségi események is érkeznek. Jól hangzik, nem igaz?
Star Wars: Battlefront a tervek szerint rengeteg ingyenes tartalommal kerül felvértezésre a megjelenés után.'>
13 hozzászólás

Edwin

8 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jó hír, pont mostanában terveztem venni egy PlayStation 4-et BattleFront Edition-ben, mert ez néz ki szerintem a legjobban mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja