Ingyenes halloweeni DLC csomaggal gyarapodik a Hitman

2018. október 19.
4.0721
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár már sokan a Hitman 2-t várják, nem szabad elfeledkezni róla, hogy bizony az első rész a mai napig él és virul, a fejlesztők ennek fejében kiadtak a játékhoz egy DLC csomagot, mely halloweeni jóságokkal tupírozza fel az első felvonást.

Teljesen bérmentve hozzáférhet mindenki a nemes egyszerűséggel Halloween Pack névre keresztelt frissítéshez, mely lehetőséget biztosít rá, hogy végigjátsszuk a Freedom Fighters küldetést, minden Contracts missziót, ami a Hitman ötödik fejezetében fellelhető coloradói pályán helyezkedik el, ráadásul maguk a fejlesztők, az IO Interactive is legyártott tíz új bevetést, melyek Halloweenhoz méltóan kellően rémisztőek lesznek.

A kiegészítés egyaránt elérhető lesz hazai idő szerint este 6-kor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is, tehát aki esetleg szívesen visszanézne, még mielőtt beleveti magát majd a következő felvonásba, akkor íme a lehető legjobb alkalom.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Hát ez nem sokat mutatott.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Zsíííír!

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaTuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profilja