Ingyenes és dupla XP hétvégével várja a játékosokat a Call of Duty: Black Ops 3

2016. február 26.
3.4891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha még mindig nem volt lehetőséged kipróbálni a Call of Duty: Black Ops 3-at, ezen túlmenően pedig szeretnél egy kicsit gyorsabban fejlődni, akkor itt az idő, hogy szabaddá tedd a hétvégédet.

Az Activision legfrissebb hírei szerint ugyanis a mai naptól egészen hétfőig dupla XP hétvége veszi kezdetét a játék világában, méghozzá az összes multiplayer lehetőségben és a Zombies játékmódban is, aminek hála minden tettünkért megduplázott tapasztalati ponttal gazdagodhatunk.

Ha mindez nem lenne elég, a PC-s játékosoknak még tovább görbülhet felfelé a szájuk, lévén a Steamről a hétvége során mindenki ingyen beszerezheti magának az alkotást, pontosabban annak a többjátékos módra koncentráló, megvágott változatát, ami éppen megfelelő ahhoz, hogy alaposabban is belekóstolhassunk a legnagyobb háborúk élményébe.


3 hozzászólás

drift3r91

11 hónapja, 3 hete

Paint írta:
Nekem ez a Kall of Dutyi még ingyen sem kell..
Jogos, mert feltelepitenéd és el se indulna a gépeden
Csak vicc, am meg jó játék lett és a sok tudatlant hentelni nagy öröm

válasz erre

drift3r91

11 hónapja, 3 hete

Gyertek csak...vadászidény

válasz erre

Paint

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nekem ez a Kall of Dutyi még ingyen sem kell..

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profiljagery1113 profiljakylx profiljaFáraó profilja5t3v3nk3 profiljakadaj profiljaManiac profiljaSzefi68 profiljamarco profiljawegh profiljagokuvsvegita profiljaJulcsi993 profilja