Ingyenes DLC-t kap a Resident Evil Village

2021. október 30.
62.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Capcom ma elárulta, hogy a Resident Evil Village, amelyről nemrég kiderült, hogy átlépte az ötmillió eladott példányszámot, a jövőben ingyenes DLC-t kap - bár a Capcom egyelőre nem tisztázta, hogy ez az ingyenes kiegészítő tartalom a játékhoz hogyan fog kinézni.

Valószínűleg valamilyen fizetős DLC mellett kap majd helyet, amiről a kiadó már az év elején megerősítette, hogy aktívan dolgozik rajta. A Resident Evil Village ingyenes DLC-jének hírét a Capcom ma erősítette meg egy új pénzügyi prezentáció keretében, amelyet a vállalat nyilvánosságra hozott.

Amikor a Capcom jövőbeli projektjeiről beszélt, a cég főnöke, Yoichi Egawa megemlítette, hogy a Village a jövőben megkapja ezt az ingyenes új tartalmat.

Arról, hogy ez a DLC mikor jelenhet meg, vagy mikor kerülhet teljes egészében bemutatásra, nem adtak további információkat.
Resident Evil Village, amelyről nemrég kiderült, hogy átlépte az ötmillió eladott példányszámot, a jövőben ingyenes DLC-t kap - bár a Capcom egyelőre nem tisztázta, hogy ez az ingyenes kiegészítő tartalom a játékhoz hogyan fog kinézni.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 8 hónapja és 6 napja

Kár hogy már eladtam. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 8 hónapja és 6 napja

És önállüóan is futni fog vagy a fizetősök kapják majd meg ingyen? meglepett smiley Mert az nagyon nem mindegy.

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja