Ingyenes a Rayman Legends!

2019. november 29.
5.3901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy zseniális side scrollerre csaphattok le most azonnal az Epic Games Store jóvoltából, merthogy a platform ingyen és bérmentve elérhetővé tette a Rayman Legends-et, a PC-re 2013-ben megjelent iterációt.

Hogy mi a teendő? A rutinos rókák már tudják, de azért foglaljuk össze pepitában: kattints ERRE a linkre, majd a GET gombra kattintva egy bejelentkezést követően már ki is egészítette a raktáradat a Ubisoft műve - persze ha nincs fiókod, akkor regisztrálj előtte, máskülönben nem fog menni a dolog.

Talán mostanra mindenki tisztában van vele, de aki esetleg nem hallott volna még a Rayman Legends-ről, azoknak mondanánk, hogy egy abszolút lehengerlő játékról van szó, amit mindenkinek ki kell próbálnia, ugyanis amint nekiugrottál egyszer, alig fogod tudni letenni utána.

Kell még győzködni? Nos, anno Maniac kolléga 10 pontot adott rá a tesztjében, úgyhogy ha más nem, akkor ez majd biztosan meggyőz arról, hogy egy valódi mesterművel állunk szemben.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Behúztam!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Zsíííííííír! Bezsákolva. Erre jó az Epic...

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Whoáááá de király!!!!

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Igazi nagy game, ki nem hagynám! Köszi az infót!

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

De király bakker!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi köszi köszi az infót!

válasz erre
Rayman Legends
4.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

tyber16 profiljagery1113 profiljarDAVE profilja adambalonyi profiljamarco profiljaWickedSick profiljaGargameth profiljatotyak profilja