Ingyen szuperhősös játék jár mindenkinek, aki megvette a PC-s Batman: Arkham Knight-ot

2015. június 30.
1.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha a Rocksteady és a Warner is gőzerővel dolgozik a háttérben azon, hogy játszható formába hozzák a Batman: Arkham Knight PC-s változatát, azonban egy aprócska indie fejlesztőcsapat annyira megsajnálta őket, hogy a beleegyezésük nélkül segítő jobbot nyújtottak.

Ennek megfelelően - vélhetően saját játékuk promóciójának érdekében is -, a No Bull Intentions bejelentette, hogy aki bebizonyítja nekik e-mailban a mai nap során, hogy megvásárolta a játék PC-s verziójának digitális, vagy dobozos példányát, az ingyen megkapja saját szuperhősös videojátékukat, a Supreme League of Patriots-t.

A pontos instrukciókat a csapat hivatalos honlapján találjátok, akárcsak a magyarázatot is, amelyben a srácok kifejtik, hogy ezzel szeretnék enyhíteni a PC-s játékosok fájdalmát, akik folyamatosan ki vannak téve olyan problémáknak, mint a silány konzol portok, a driver gondok, a szegényes optimalizáció, a bugok, a DRM vagy éppen a csúsztatások.
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ez nem ajándék, ez saját maguk népszerűsítése. És a Rocksteady még csak azt sem mondhatja, hogy kösz nem, mert akkor ők lesznek a mégnagyobb köcsögök.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 5 hónapja

Elég megalázó lépés a Rocksteadyvel szemben.... De megérdemlik, az tény.

válasz erre

supermanvsbatman

4 éve, 5 hónapja

ki hitte volna

válasz erre

kpal

4 éve, 5 hónapja

DRM

válasz erre
Batman: Arkham Knight
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljababem profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profilja