Ingyen soundtrack a Sword & Sworcery megvásárlóinak

2012. április 17.
1.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capybara Games legfrissebb bejelentései szerint minden olyan játékos, aki a Steamen keresztül megvásárolja legújabb videojátékukat, avagy a Sword & Sworcery-t, az megkapja ajándékba a játék frenetikus zenéit.

Az akció csak és kizárólag Steames vásárlás esetében él, méghozzá korlátlan időtartamig, és érdemes elgondolkozni rajta minden olyan játékosnak, aki imádja az ambient muzsikákat, a Sword & Sworcery hátterében ugyanis efféle szomorkás és elvont hangulatzenék kaptak helyet, amelyekhez most ingyen juthatunk hozzá.

A teljes soundtrack egyébiránt Jim Guthrie keze munkáját dicséri, akit az ambient műfaj populárisabb ágazatait kedvelők előtt biztosan nem kell bemutatnunk senkinek.

A játék zenéihez egyébiránt más formában nem férhetünk majd hozzá, így amennyiben szeretnénk magunknak egy a fejlesztők szerint igazi pszichológiai audiovizuális élményt szeretni, vásároljuk meg a Valve disztribúciójában ma megjelenő alkotást, ami egy igazán egyedi indie címnek ígérkezik, érdemes tehát ismeretséget kötni vele.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 17 napja

Vendég írta:
Mondjuk ilyen ronda játékért nem adok 1500ftotmosolygó smiley
Egy mobiljáték is kb ennyi... Szerintem megéri.

válasz erre

Vendég

13 éve, 17 napja

Mondjuk ilyen ronda játékért nem adok 1500ftotmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 17 napja

Meglesem.

válasz erre
Sword & Sworcery
1.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja