Ingyen Mass Effect II jár minden megvásárolt Dragon Age II mellé

2011. április 06.
1.9901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dragon Age II eladási a minap átlépték az egymilliós álomhatárt, így a BioWare ennek örömére egy óriási akciót hirdetett, amellyel kapcsolatban előrevetítenénk, hogy csak és kizárólag az Electronic Arts, illetve a BioWare saját kis disztribúciójában él, tehát hiába megyünk be a legközelebbi játékboltba, ott garantáltan elhajtanak minket a pulttól, ha ingyen szeretnénk hozzájutni a Mass Effect II-höz egy megvásárolt Dragon Age II példány mellé.

Hogy miért ezt a példát hoztuk fel? Mert erről szól a BioWare akciója!

Ha ugyanis április 30-ig, tehát a hónap végéig úgy döntünk, hogy megvásároljuk a Dragon Age II-t - elviekben bármilyen platformra és formában - akkor ajándékba kapunk egy kódot, amellyel egy teljes verziós, ajándék Mass Effect II-t is kapni fogunk ingyen és bérmentve. A kezdeményezés továbbá csak és kizárólag a PC-s verziókra érvényes, így konzolosok vagy áttérnek erre a platformra, vagy csak legyintenek egyet és dacból megveszik inkább maguknak a Mass Effect II-t a saját platformjukra.

Dragon Age II eladási a minap átlépték az egymilliós álomhatárt, így a BioWare ennek örömére egy óriási akciót hirdetett, amellyel kapcsolatban előrevetítenénk, hogy csak és kizárólag az Electronic Arts, illetve a BioWare saját kis disztribúciójában él, tehát hiába megyünk be a legközelebbi játékboltba, ott garantáltan elhajtanak minket a pulttól, ha ingyen szeretnénk hozzájutni a Mass Effect II-höz egy megvásárolt Dragon Age II példány mellé.'>
5 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ezt is jókor olvasom mikor már mind a kettőt végigvittem párszor röhögő smiley

válasz erre

uhrindam

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

Hát.. A hírben az van, hogy csak PC-re, szóval gondolom az utóbbi.. röhögő smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

Most akkor minden platformon van az akció vagy csak PC-re? Egyszer az van írva, hogy "elviekben bármilyen platformra és formában", aztán meg "kezdeményezés továbbá csak és kizárólag a PC-s verziókra érvényes". Vagy nem jól értelmezem a leírtakat?

válasz erre

uhrindam

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

Meg van mind a 2 játék, szóval engem nem érint.. De szerintem aki szereti a BioWare játékait, azok ugyanígy vannak ezzel.. mosolygó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 1 hónapja és 7 napja

Milyen nagy lelkűek. röhögő smiley

válasz erre
Dragon Age II
699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja