Ingyen Heroes of the Storm skin jár a Kaspersky Internet Security használóknak

2015. július 17.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Nem sok példát tudnánk felhozni arra, amikor egy vírusírtó mellé játékloot az ajándék, márpedig most egy ilyen együttműködésre lépett a Kaspersky Lab és a Blizzard.

A nyáron futó ajnlatban minden Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 vagy a Kaspersky Total Security termék megvásárlásakor in-game tartalmat kapnak a felhasználók a Heroes of the Storm játékához: mégpedig Muradin Bronzebeard és Magni Muradin skint.

Az jól ismert vírusvéfelmi cég jelenleg több mint 4 millió különböző rosszindulatú programot tart nyilván, amelyeknek kifejezetten a játékosok a célpontjai. Peter Aleshkin, a Kaspersky Lab feltörekvő piacokkal foglalkozó fogyasztói marketingmenedzsere így fogalmaz:

A Kaspersky Internet Security - multi-device 2015 és a Kaspersky Total Security ismeri a játékosok igényeit. Felszerelték őket egy speciális 'Game Mode' funkcióval, amely aktív állapotban alig terheli le a rendszer erőforrásait, és amint a játék elindul, kikapcsolja az értesítéseket is.


A Heroes of the Storm-ra vonatkozó különleges ajánlat júliustól augusztusig érvényes Latin-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Törökországban, Kelet-Európában, Fehéroroszországban, Ukrajnában és Moldovában, érdemes tehát mielőbb lecsapni az ajánlatra ha valaki speciális skinre pályázik.

További infók itt: http://me.kaspersky.com/en/Heroes-Of-The-Storm
2 hozzászólás

C64 fun

9 éve, 6 hónapja és 12 napja

Na ilyen csomagkapcsolást sem láttam még, de nem rossz. mosolygó smiley Bár lehetne valami értékesebb cucc is, de azért így is jópofa.

válasz erre

Marduk

9 éve, 6 hónapja és 12 napja

Elég vicces ajánlat. röhögő smiley

válasz erre
Heroes of the Storm
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja