Ingyen World of Warcraft-ot adna a Blizzard a mozifilm megtekintőinek

2016. február 11.
3.5821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes ötlettel állt elő a Blizzard csapata egyelőre még csak terv szintjén, lévén arról kérdezték a rajongókat, hogy mit szólnának hozzá, ha a mozifilm jegyét egy különleges formában is meg lehetne vásárolni.
 

Ez lenne a World of Warcraft: Ultimate Movie Edition, aminek részeként mindenki, aki megvásárolja a jegyet a közelgő mozifilmre, egy hónapos ingyenes hozzáférést kapna a játékhoz, valamint az összes kiegészítőhöz.

A Warcraft mozifilm egyébiránt június 10-én érkezhet majd meg a mozik kínálatába, és egyelőre nem tudni, hogy a Blizzard miképpen tudja majd megvalósítani ezen ötletét, ha meg fogja egyáltalán.
7 hozzászólás

venoman

2 éve, 3 hónapja és 23 napja

Üdvözöljük az ötletet! De mondjuk lehetne a konzol játékoknál kedvezményes kuponként is használni. Szeríntem ilyesmi lesz a vége.Vagy inkább bízom benne :-)

válasz erre

totyak

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Én kb. rögtön adnám el az egy hónapomat 5 forintért Viccet félretéve, nyilván olyanok ülnek majd be a filmre főleg, akik játszanak is a játékkal, nekik jól jön.

válasz erre

ColeCollins

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Van egy olyan érzésem, hogy ezt max amerikában és a nagyobb országokban csinálnák csak meg...

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Kösz, de kihagyom!
Alapból nem érdekel a játék, de még a film se!

válasz erre

kpal

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

A kérdés hogy csak a népesebb országokba lesz .

válasz erre

Santonio

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Micsoda árukapcsolás! Szerintem egyébként sokkal drágább lenne a jegy, nyilván lehetne spórolni vele 10-20%-ot de azért én biztos nem venném meg.

válasz erre

sarakrael

2 éve, 4 hónapja és 15 napja

Attól függ, mennyi lenne az árkülönbség a két jegyfajta között, mert ha nem vészes, talán még meg is venném, de van egy erős tippem, ha ez meg is valósul, Magyarországon nem lesz elérhető.

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaMarduk profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaturatur profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profilja