Ingyen tolhatod a hétvégén a The Division 2-t

2022. május 14.
28.1331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután nemrég felébredt egy éves álmából, a The Division 2 a következő hétvégén, mostantól ingyenesen játszható lesz - ez azt jelenti, hogy beugorhatsz egy halálos, biotechnológiával előállított betegség által elpusztított Washingtonba.

Az ingyenes hétvége egybeesik a The Division 2 Season 9: Hidden Alliance kezdetével, amely az ügynököknek a Camp White Oakban a korábbi parancsnokkal, Faye Lau-val való összecsapása után veszi fel a fonalat. A DC-kampány küldetéseit a True Sons ellenségeivel és az embervadászat célpontjaival cserélheted ki a szokásos rosszfiúk helyett.

Az ingyenes hétvége lehetőséget ad arra is, hogy kipróbáld a 9. évad új többjátékos PvE módját, a Countdownt. A Countdownban két négyfős ügynökcsapat dolgozik együtt, hogy stabilizáljanak egy erőművet, amely hamarosan lezárásra kerül, majd a kivonási pontig kell elküzdeniük magukat. A játék a The Division 2 megatérképén keresztül érhető el, közvetlenül a Kenly College és a The Summit ikonjai alatt.
The Division 2 a következő hétvégén, mostantól ingyenesen játszható lesz - ez azt jelenti, hogy beugorhatsz egy halálos, biotechnológiával előállított betegség által elpusztított Washingtonba.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 12 napja

Milyen ügyes berántó kampány. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 12 napja

Nekem megvan!

válasz erre

muki

2 éve, 12 napja

Minek..

válasz erre

Direktor

2 éve, 12 napja

Ezt akkor tutira meglesem.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 12 napja

Biztos nem töltöm le egy hétvége miatt...

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja