Ingyen szerezhető be az Assassin's Creed Odyssey egyik DLC-je a héten

2019. augusztus 26.
3.8671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft nem kisebb megmozdulással invitálja vissza azokat az Assassin's Creed Odyssey játékosokat, akik a kampány után nem vágtak bele a DLC-be, mint az Atlantis DLC legelső felvonásának ingyenessé tételével.

Egészen pontosan a The Fate of Atlantis első fejezete, a Fields of Elysium szeptember 1-jéig zsákolható be ingyenesen, viszont külön öröm, hogy nemcsak a Uplayre vonatkozik az ajánlat, hanem akár Steamen is lecsaphatunk rá.

Mindemellett a komplett szezonbérlet is alapos kedvezményt kapott: 50%-os leárazással vásárolhatjuk meg, szintén szeptember 1-jéig, ami tartalmazza a Legacy of the First Blade DLC-csokor mindhárom fejezetét, a The Fate of Atlantis mindhárom részét, egy bónusz küldetést, valamint egy-egy példányt az Assassin?s Creed III Remastered és Assassin?s Creed III: Liberation Remastered játékokból.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 16 napja

Alap játék nélkül kihagyom.

válasz erre

Direktor

5 éve, 16 napja

Valamikor az alapjátékot is behúztam meglepett smiley (volt valami ingyenes akció arra is? mert tuti hogy nem vettem meg! röhögő smiley), úgyhogy ez most nagyszerű mellé ajcsiban.

válasz erre

Vidoros

5 éve, 16 napja

Óóó köszi! )

válasz erre

VaPe

5 éve, 16 napja

Sokra megyünk vele alapjáték nélkül. mosolygó smiley

válasz erre
Assassin's Creed Odyssey
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja