Ingyen pályával és küldetéssel gyarapodott a Star Wars: Battlefront

2016. március 08.
3.4741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre jobban úgy érezzük, hogy már szó szerint pedálozik azért az Electronic Arts csapata, hogy idén ne ők kapják meg a világ legrosszabb játékkiadójának járó díjat, lévén ma újabb ingyenes frissítéssel vértezték fel a Star Wars: Battlefront-ot.
 

Ennek köszönhetően Rebel Depot név alatt érkezett egy új túlélő küldetés, amely egyenesen a Tatooine bolygóra repít el minket, de kaptunk egy újabb pályát is Survivors of Endor név alatt, amely a Walker Assault, a Supremacy és a Turning Point játékmódokkal lesz kompatibilis.

A frissítés bárki számára ingyenesen letölthető, és ne feledjétek, még márciusban az első fizetős bővítmény is befuthat majd Outer Rim név alatt, középpontjában Jabba palotájával.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 22 napja

Amondó vagyok, hogy előre kell nézni és örülni annak, ami ingyen van. Aztán később ráérünk mérgelődni, ha megint szopóágra küldi a játékosokat az EA.

válasz erre

kpal

1 éve, 22 napja

Lehetne minden ingyen

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 22 napja

Isten tartsa meg jó szokásukat!

válasz erre

VaPe

1 éve, 22 napja

Nem rossz, nem rossz, de mindannyian tudjuk hogy ez szimpla megtévesztés. Amint elegen lennének a játékban, újra minden rohadt drága lenne.

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

adriano profiljatotyak profiljarDAVE profiljaElisorne profiljagery1113 profiljawegh profiljaValaMalDoran profiljaLaci721 profiljaManiac profilja