Ingyen nézhető a magyar-román selejtező a MyTV-n

2015. szeptember 04.
2.4451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Ha épp úton vagy a ma esti magyar-román háromnegyed nyolcas közvetítésekor, akkor sem kell lemaradnod a meccsről, mert jófejkedik a Telenor: a MyTV-n ingyenesen lesz nézhető a sokak által várt rangadó.

Az EB selejtező a nyáron indul M4 Sport csatornán lesz látható, amely gyorsan a MyTV szolgáltatás egyik legkedveltebb programja lett, a sportszerető nézők HD-ben is követhetik a közvetítéseket.

A Telenor internetes tévészolgáltatásában egyébként már több HD adó is található, és nem csak mobilról hanem akár ChromeCasten át is nézhető. A mai ingyenes közvetítést nem csak Telenor előfizetők nézhetik, azonban a MyTV előfizetőknek mással is kedveskedik a szolgáltató, 2016. január 31-ig ingyenesen kapják a Hipernetet.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyik ügyfélnek sem kell takarékoskodnia a mobilinternetes forgalmával, akár a buszon ülve is bármikor bekapcsolhatja kedvenc műsorát okostelefonon.
2 hozzászólás

Santonio

9 éve, 3 hónapja és 21 napja

Jóság, legalább kipróbálom végre ezt is. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

9 éve, 3 hónapja és 21 napja

Előbb is szólhattak volna! röhögő smiley Akkor nem szervezem be a vidéki kocsmát, hanem jöttem volna hazafelé és útközben megnézem. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja